R&B-виконавця Роберта Сільвестра Келлі, відомого як R. Kelly, було засуджено до 30 років позбавлення волі за сексуальну експлуатацію жінок і неповнолітніх, а також за торгівлю людьми, пише ВВС.

Читайте також: ТОП-5 звезд, чьи родители сидели в тюрьме за тяжкие преступления

За словами джерела, артистові загрожував довічне ув'язнення за скоєні злочини. Також він проходить обвинуваченим ще у кількох справах, у тому числі й у зв'язаних із дитячою порнографією.

У вересні 2021 року присяжні визнали винним триразового володаря "Греммі". Але він має намір подати апеляцію, незважаючи на те, що окружний суддя США Енн Доннеллі заявила, що знаменитість використовувала секс як зброю, змушуючи своїх жертв робити жахливі вчинки та навмисно заражаючи їх венеричними захворюваннями.

Читайте також: ТОП-5 советских актеров, которые сидели в тюрьме

До речі, музикант використав свій вплив та популярність, щоб залучати жінок та дітей до сексуальних стосунків. Він торгував ними між різними штатами США, у цьому йому допомагали менеджери, охоронці та інші співробітники.

Колишній тур-менеджер Ар Келлі Деметріус Сміт-старший підтвердив у суді чутки про те, що співак одружився зі співачкою Аліє, підробивши документи. На той момент їй було лише 15 років. Менеджер розповів, що у 1994 році він за допомогою хабара отримав підроблене посвідчення особи для Алії, в якому вказувалося, що їй 18 років. Він зазначив, що Ар Келлі так поспішив із весіллям, бо побоювався, що Алія вагітна. Сам він сказав, що шкодує б цьому вчинку. За кілька місяців вони розлучилися, ще за сім років дівчина загинула в автокатастрофі. Раніше вона говорила своєму бойфренду Деймон Дешу, що R. Kelly – дуже погана людина.

Читайте також: ТОП-10 знаменитостей, которые сидели в тюрьме

Нагадаємо, що Келлі у 2020 році побив співкамерника. Співаку загрожує новий судовий позов у серпні, коли він знову постане перед судом, цього разу в Чикаго за звинуваченням у виготовленні дитячої порнографії. Також йому мають пред'явити звинувачення у сексуальному насильстві у судах Іллінойсу та Міннесоти.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: