Український шоумен та ведучий Слава Дьомін розповів, що він у сварці з українською співачкою Іриною Білик. За його словами, конфлікт виник після одного питання, яке він поставив екс-продюсеру артистки Юрію Нікітіну під час інтерв'ю. Про це він розповів у розмові з Аліною Доротюк:

"Ми зустрілися з Ірою на одному телевізійному проекті. Бачу, Іра. Я кажу: "Ой, Ірочко, привіт!". Вона мені: "А з тобою я не хочу спілкуватися". Потім я дізнався, що Іра на мене скривджена, тому що коли я брав інтерв'ю у Юри Нікітіна, у мене було питання на кшталт: "Чому в Ірини Білик після того, як вона перестала працювати з Юрою, немає більше хітів?". Іру це дуже сильно, я думаю, зачепило", - сказав ведучий. .

Також Дьомін додав, що Білик має право на нього ображатись, але водночас каже, що ставити незручні питання – це його робота як інтерв'юера.

"Іру це дуже сильно, я думаю, зачепило. Мені здається, вона має право образитися на це. Моя робота, як інтерв'юера поставити різні питання, у тому числі компрометуючі. Це моя робота. Від цього моє ставлення до Іри зовсім не змінюється. Я до неї ставлюся з величезною повагою”, - зазначив Слава.

Ведучий додав, що недавно він мав можливість поспілкуватися з Білик в одній програмі в режимі онлайн. За словами Дьоміна, артистка вже нормально з ним говорила та відповідала на його запитання. Проте не його повідомлення у меседжері поки що відповідати не стала.

"Начебто нормально. Я їй ставив питання, і вона не відключила зв'язок. Я їй написав потім у Telegram, чи не ображається вона більше на мене. Але вона поки що не відповіла", - зізнався Слава.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: