Во вторник, 29 марта, в Британии прошел благотворительный концерт поддержку Украины на Resorts World Arena. На нем выступали популярные местные артисты, такие как Эд Ширан, Камила Кабельо, Эмели Санде, Том Оделл, Нил Роджерс и наша землячка Джамала. 

«Те, що зробили вчора британці у Бірмінгемі — дійсно велика справа. Зібрати таку кількість зірок, понад 10 000 гостей у залі, сотні тисяч глядачів в онлайні і як результат — понад 11 млн. фунтів (435 млн. гривень) на підтримку українців. У залі, за сценою — лише єдність та підтримка. Гримери, інженери зі світла… усі вони погодилися працювати безоплатно, аби влаштувати цей івент і зібрати кошти. Чому я вдаюсь до цих деталей? Тому що поки світові політики зволікають, звичайні люди не покидають нас ні на мить. Відкривають двері своїх домівок українцям, збирають кошти, поширюють інформацію, воюють з нами пліч-о-пліч — наближуючи перемогу», - написала в своем блоге в Instagram Джамала.

Отмечается, что звездам удалось собрать 12,2 миллиона фунтов стерлингов (примерно 16 млн долларов), пишет BBC.

Эд Ширан исполнил свой хит Perfect, а также вместе с Кабельо впервые исполнил их новый совместный трек Bam Bam.

«Сегодня мы все молимся за мир и безопасность людей в Украине. Большое вам спасибо, ребята, за участие в этом сверхважном сборе средств», – сказала Камила.


Вам будет интересно почитать на Ivona: