Помер відомий американський актор, письменник та ведучий Рон Елі. Про те, що серце виконавця головної ролі у культовому серіалі NBC "Тарзан" 1966-1968 років перестало битися, повідомила його дочка Кірстен.

Читайте також: Андрій Бєдняков та Настя Коротка оголосили про розлучення після 16 років шлюбу

На своїй сторінці в інстаграм одна зі спадкоємиць знаменитості опублікувала довге повідомлення зі спогадами про батька, який пішов із життя у віці 86 років. Офіційну причину смерті Кірстен не розкрила.

«Світ втратив одного з найвеличніших людей, яких він колись знав, а я втратила свого батька. Мого батька люди називали героєм. Він був актором, письменником, тренером, наставником, сім'янином та лідером. Він створював потужну хвилю позитивного впливу, куди він пішов. Вплив, який він чинив на інших, я ніколи не бачила ні в кого іншого — у ньому було щось справді чарівне. Таким його знав світ. Я знала його як свого батька — і яка це була послана небесами честь. Для мене він був місяцем. Мій батько був моїм світом і який неймовірний світ він створив. Він був сильним та захищаючим. Він був блискучим і смішно смішним. Він був стоїчним та чутливим. Він був динамічним та сильним. Він був моїм взірцем для наслідування та натхненням. Він був скромним і за своєю природою користувався повагою — повагою, на яку він так заслуговував. Історія життя мого батька — це історія невпинної наполегливості, нескінченної відданості своїй сім'ї та друзям, мужності робити те, що правильно, і готовності жертвувати заради здійснення мрій тих, кого він любив. Це також була історія радості та любові — те, що кожна близька йому людина мала привілей випробувати. Як тільки ви впізнали любов мого батька, світ став яскравішим і значущим. Я роблю все можливе, щоб пройти цей шлях втрати з силою та витонченістю, які, я знаю, він хотів би для мене. Я збираю уламки свого серця, які здаються його уламками — і міцно скріплюю їх на місці, перш ніж я зберу решту зламаних уламків. Це змушує мене відчувати, що частина його все ще тут — і це мені потрібно — і світові це потрібно. Моя найбільша втіха — знати, що мій тато з моєю мамою та моїм братом. Це також мій найбільший сум, тому що я так сумую за ними всім, що це відображено в моїй душі. Я з гордістю нестиму всі мої улюблені частинки — з любов'ю скріплені в моєму серці — поки ми всі не зустрінемося знову»,  поділилася переживаннями Кірстен.

Нагадаємо, що Рон Елі також прославився головною роллю у фільмі «Док Саваж: Людина з бронзи» (1975). Крім того, він був ведучим конкурсу «Міс Америка» у 1980 та 1981 роках і видав два романи у 90-х.

Раніше ми писали, що королівська родина Ліхтенштейна оголосила про заручини принцеси Марії.