Шакіра здійснила стильну появу на сторінках журналу. Колумбійська співачка прикрасила листопадовий номер іспанського журналу GQ, примірявши на зніманні різноманітне вбрання.

Читайте також: Мейхер показала гнучкі пози в обтислій сукні на каменях біля моря

Серед костюмів були сукня, складена з чорних бантів, блискучий мінікорсет і частково прозоре силіконове бра. Для одного з кадрів артистку підняли на руках двоє чоловіків із голими торсами.

В інтерв'ю, яке супроводжує фотосесію, Шакіра поділилася тим, як музика допомогла їй упоратися з хворобливим розривом із Жераром Піке, із котрим вона провела 11 років і має двох синів. Співачка також висловила свою любов до Іспанії попри болючі спогади, які змусили її перебратися до США.

Жерар Піке рідко коментує своє особисте життя після розлучення з Шакірою. Нещодавно він заявив, що щасливий у своїх нинішніх взаєминах і натякнув, що чимало чуток про його життя й розрив зі співачкою неправдиві.

Читайте також: Полякова викликала неоднозначну реакцію публіки помітною зміною образу

Причиною розлучення пари, за чутками, стала інша жінка – 25-річна Клара Чіа. Шакіра у своєму "альбомі помсти" присвятила кілька пісень як Піке, так і його новій коханій, висловивши свої почуття стосовно цієї зради.

Раніше повідомлялося, що актриса серіалів "Виховання почуттів" і "Формула щастя" Олена Світлицька повідомила про кризу у своєму шлюбі.