Дочка американського репера R. Kelly Буку Абі відверто розповіла про те, який вплив на її психічне здоров'я мало сексуальне насильство з боку батька.

У новому документальному серіалі телеканалу TVEI Network «Карма R. Kelly: Шлях дочки» 26-річна Абі стверджує, що R. Kelly зґвалтував її, коли їй було близько 8 років. Через цей інцидент у дівчини були численні спроби самогубства та перебування у психіатричній лікарні.

За словами Абі, вона спочатку була «надто налякана», щоб розповісти комусь про інцидент, але зрештою повідомила про це матір у 2009 році, коли їй було 10 років. Родички пішли до поліції та подали скаргу, але R. Kelly не змогли притягнути його до відповідальності.

Читайте також: «Гуртожитки дорожчі за квартиру»: Трінчер згадала про короткочасне навчання в Нью-Йорку

«Довгий час я перебувала в дуже тяжкому психологічному стані і в результаті опинилася в психіатричній лікарні, в психушці, називайте як хочете, тому що в моєму житті настав момент, коли я кілька разів намагалася покінчити із собою», — сказала вона.

Абі згадала, як дорогою до школи плакала і говорила своїй матері Андреа Келлі, що з нею «не все гаразд». Після цього її помістили до клініки.

 «Того дня вона зателефонувала до лікарні, і зрештою вона зареєструвала мене, і я не пішла. Я була там близько двох з половиною тижнів. Я була під дуже жорстким наглядом щодо самогубства. А потім протягом двох-трьох місяців після цього я фактично лежала амбулаторно, тож мені доводилося ходити туди щодня», — згадала дівчина.

Вона також згадує про випадок, коли мама помітила, що зап'ястки її дочки були порізані.

«Я просто дійшла до точки, коли мені стало байдуже. Мені було однаково, чи я житиму чи помру. Мені було байдуже, що зі мною станеться. Моя мама побачила, що мої зап'ястя всі порізані, і вона відразу все кинула і запитала: "Що відбувається? Ти гаразд?". Вона дуже хвилювалася, і тоді я зламалася, і мені довелося сказати їй: "Я не думаю, що я в порядку. Я не думаю, що зможу це зробити. Я не думаю, що я зможу прожити решту свого життя"» , — зізналася вона.

Абі сказала, що її думки про самогубство викликали в неї «сильне почуття провини», оскільки вона бачила, який вплив вони мали на її молодших братів і сестер.

Нагадаємо, що у червні 2022 року суд Нью-Йорка засудив R. Kelly до 30 років тюремного ув'язнення за рекет та торгівлю людьми з метою сексуальної експлуатації. Також він був засуджений до 20 років ув'язнення у лютому 2023 року після того, як його визнали винним у дитячій порнографії та спокушенні неповнолітніх для сексу. Наразі він відбуває 19 років із двох своїх вироків одночасно і матиме право на звільнення у 2045 році.

R. Kelly в суді / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що Клопотенко згадав про найдовший роман.