Українська співачка та акторка Анна Трінчер уперше розповіла, що 8 років тому їй довелося відмовитися від навчання за кордоном. У новому випуску ютуб-шоу «Перепрошую» 22-річна зірка серіалу «Школа» та учасниця Дитячого Євробачення розсекретила, що у 14-річному віці отримала можливість здобувати акторську освіту за спеціальністю «музичний театр» у Нью-Йоркській академії кіно.

Читайте також: Акторка Катерина Тишкевич згадала, як одеські лікарі врятували її від ампутації руки

За словами Трінчер, керівництво навчального закладу тримало їй місце два роки і надало найкращі умови та стипендію. Однак перебування у США все одно обходилося у величезну суму грошей. Анна зазначила, що за один семестр вона мала платити 25 тисяч доларів, і додала, що дешевше орендувати квартиру в Києві, аніж жити у студентському гуртожитку в Нью-Йорку.

«Я вступила до Нью-Йорка і мені тримали місце два роки. Я виграла гранд, я отримала найкращі умови, стипендію. Я пройшла 50 кіл пекла, щоб вступити. Один семестр навчання коштує 25 тисяч доларів. Як ще не доросла людина ти маєш жити в гуртожитку. Там гуртожитки дорожчі за квартиру, яку я зараз знімаю», — розповіла зірка сцени.

Ще однією з причин відмови від навчання в США було те, що Анна почувалася самотньою в чужій країні без рідних людей. Через два тижні вона повернулася на батьківщину.

«Я приїхала на два тижні. Нью-Йорк — це дуже самотній штат. Я як творча людина, дуже залежна від соціуму, приїхала і спіймала таку депресію, яку ніколи в житті не відчувала» , — згадала Трінчер.

Раніше ми писали, що Клопотенко згадав про найдовший роман.