Всесвітньо відомий американський актор Аль Пачіно розповів про нещасний випадок у дитинстві, який він досі не може забути. Як пише People, 84-річна зірка фільмів «Хрещений батько», «Обличчя зі шрамом» та «Запах жінки» у своїх мемуарах «Sonny Boy» докладно описав «один із найганебніших досвідів» у його житті.

«Здається, я регулярно обманював смерть. Я був як кішка, яка мала набагато більше життів, ніж дев'ять. У мене було більше невдач і нещасних випадків, ніж я можу порахувати», — почав він свою розповідь.

Читайте також: Неплях знялася в компанії нової «Міс Всесвіт Україна»

У книзі Аль поділився спогадами про те, як приблизно у 10-річному віці він отримав травму пеніса під час проживання в Південному Бронксі в Нью-Йорку. За словами Пачино, це сталося, коли він у дощову погоду ходив по тонкому залізному паркані і послизнувся.

«Я йшов тонким залізним парканом, виконуючи свій танець на канаті. Весь ранок йшов дощ, і, звичайно ж, я послизнувся і впав, і залізний прут вдарив мене прямо між ніг. Було так боляче, що я ледве міг іти додому. Якийсь старший хлопець побачив, як я стогнав на вулиці, підняв мене і відніс до квартири тітки. (Там молодий Пачіно та його родина чекали на лікаря — ред.). Я лежав на ліжку, з повністю спущеними до щиколоток штанами, поки три жінки в моєму житті — моя мати, моя тітка і моя бабуся — тицяли і тикали мій пеніс у напівпаніці. Я думав: "Боже, будь ласка, забери мене зараз", коли я чув, як вони щось шепотіли одна одній, проводячи огляд», — поділився знаменитість.

Пачино додав, що пеніс «залишився прикріпленим разом із травмою» і що до цього дня його «переслідує думка» про цей інцидент.

Раніше ми писали, що Клопотенко згадав про найдовший роман.