Українська співачка Аліна Гросу випустила перший офіційний коментар щодо нещодавнього скандалу. На початку тижня ЗМІ з посиланням на пресслужбу 29-річної артистки повідомили, що вона отримала дипломатичну посаду у Нью-Йорку. Пізніше речник  МЗС України Георгій Тихий спростував цю інформацію, заявивши, що співачка не значиться ні на штатних, ні на позаштатних позиціях у системі органів дипломатичної служби країни щодо виконання дипломатичних чи консульських функцій.

Читайте також: Остапчук показав, як вагітна дружина привітала його із 40-річчям

Через чотири дні Гросу випустила відеозвернення в інстаграм-сторіз, в якому зазначила, що ніде у себе в соцмережах не писала про те,  що її призначили послом. Співачка наголосила, що отримала звання представника української культури у Нью-Йорку від однієї із громадських організацій.

«Шановна пресо, велике прохання, пишіть про мене винятково те, що бачите у мене на сторінках. Тут перевірена та правдива інформація, без перебільшення, без гучних заголовків та непотрібних мені чужих досягнень. На моїй сторінці ніде я не вказувала, що отримала "дипломатичну посаду", бо це неправда. Мене номінували як представника української культури. Не амбасадор я, не посол. Представник української культури, чим я й займаюсь. Мені не потрібні чутки чи скандали», — сказала виконавиця

Аліна зізналася, що затверджувала тему пресрелізу, проте не бачила заголовка, який виявився неправдивим. Зірка сцени додала, що наразі займається набором нової піар-команди.

«За питаннями чи уточненнями звертайтеся саме до мене. Навіть пресреліз не дорівнює моїй прямій промові, тому що його пишу не я. І зазвичай я затверджую його, а не заголовки до нього. Котрий цього разу виявився голоснішим за правдиву інформацію. Моя піар-команда зараз змінюється», — висловилася Аліна.

Гросу прокоментувала скандал із «дипломатичною посадою» instagram.com/alina_grosu

Раніше ми писали, що Єфросиніна відповіла на хейт через її відверті вбрання в 45 років.