Пішов із життя український комік Юрій Рябченко, який став відомим після участі у «Лізі сміху» із командою «Ніколь Кідман». Першою про смерть артиста повідомила в інстаграмі гостьова редакторка «Ліги сміху» Одарка Царенко у п'ятницю, 20 вересня.. Пізніше її повідомлення було розміщено в офіційному телеграм-каналі гумористичного проєкту.

У публікації Царенко розповіла, що Юрій також був актором та автором «Луганської збірної», «Другого Мира», «До Лампочки» (ВНУ Луганськ) та «СНУки» (ВНУ Луганськ). 

Редакторка не розсекретила причину смерті Рябченка, проте попросила у фанатів «Ліги сміху» фінансової допомоги для сім'ї коміка, яка наразі перебуває у Луганській області. Дата похорону буде оголошена пізніше.

«Велика втрата в лігосмішній родині. Пішов із життя Юра Рябченко - актор та автор команди "Ніколь Кідман", "Луганська збірна", "Другой Мир", "До Лампочки" (ВНУ Луганськ), "СНУки" (ВНУ Луганськ) , великий талант і просто хороша людина. Всі, хто знав Юру та грав з ним, просимо долучитись до збору. Всі гроші підуть на поховання та його родичам, які зараз знаходяться в Луганській області. Інформація з приводу церемонії поховання буде згодом. Світла пам’ять.Спочивай з миром, друже», — йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, де і коли дивитися Нацвідбір на Дитяче Євробачення-2024.