Відомий український комік та продюсер Андрій Лузан розсекретив, з ким провів останній «цивільний» день перед відправкою на військові навчання. Один із засновників гумористичного ютуб-каналу «Леви на джипі» мобілізувався і незабаром приєднається до Сил безпілотних систем Збройних сил України.

Читайте також: Дженніфер Лопес на честь 55-річчя показала нове селфі у купальнику

Перед стартом базової військової підготовки Андрій зустрівся зі своїми друзями і в інстаграм-сторіз показав, хто прийшов провести його на службу. На знімку Лузан позував у компанії гумористів Жені Яновича, Валіка Міхієнка та Миколи Зирянова, ведучого Анатолія Анатоліча та його дружини Юлії, блогера Ігоря Лаченкова, журналісток Раміни Есхакзай, Влади Седан та Ярослави Гресь, актора Олександра Рудинського та футбольного коментатора Віктора Вацко.

Андрій Лузан показав, як провів останній день перед мобілізацією instagram.com/luzannnn

Також Андрій записав відеозвернення, в якому зізнався, за чим сумуватиме найбільше в армії. «Знаєте за чим буду особливо скучати? За стрижкою. Той хто мене добре знає — в курсі, що я стрижуся раз на 10 днів. Збоку підрівняти, щоб гарненько було. Не знаю, як буду без цього. Взагалі думаю зробити експеримент — не стригтись півтора місяця, і не бритися. Подивитись, що з мене буде. Але не обіцяю», — сказав він.

Андрій Лузан показав, як провів останній день перед мобілізацією instagram.com/luzannnn

Раніше ми писали, що Дженніфер Лопес відсвяткувала 55-річчя на балу у стилі «Бріджертонів».