Українська блогерка, підприємниця та концертна директорка Катерина Репяхова мріє про доньку, проте чоловік-співак Віктор Павлік проти її другої вагітності. У короткому інтерв'ю для програми «Тур Зірками» дівчина пояснила, чому Народний артист не хоче, щоб вона народила йому ще одну дитину.

Читайте також: 56-річна зірка «Дипломатки» Руфус Сьюелл одружився втретє

За словами Катерини, 58-річний Віктор відповідально ставитися до сім'ї і боїться, що проблеми зі здоров'ям та немолодий вік завадять йому допомагати дружині з вихованням малюка. Втім, 30-річна Репяхова впевнена, що вони із чоловіком зможуть знайти компроміс. Вона зазначила, що з юності звикла розраховувати лише на себе, тож труднощів сімейного життя із двома дітьми не боїться.

«Віктор він не те, що проти, просто в нього вже вік бере й до того ж операція. Він не дуже буде помічником. Я розумію, що якщо я все таки наважуся, то треба розраховувати тільки на себе. Насправді у мене так завжди по життю. Він така людина, він і на Михася не був готовий, а коли Михась з’явився, у нього весь світ перевернувся. Тому я розумію, що ну така він людина сьогодні не готовий, завтра буде готовий», — поділилася дружина Павліка.

Раніше ми писали, що Притула прокоментував скандал із виїздом Ханумака до США.