Українська блогерка, підприємниця та концертна директорка Катерина Репяхова розповіла, які в неї зараз стосунки з колишньою дружиною її чоловіка Віктора Павліка Ларисою Созаєвою після публічних розбірок через житлову площу.

Читайте також: Дорофєєва показала, що подарувала синові Кацуріна на 3-річчя

Раніше Созаєва заявляла, що Павлік «виганяє» її з квартири, в якій вона жила з їхнім покійним сином Павлом, на вимогу нової дружини. Сама ж Репяхова відповіла, що Віктор купував житло у шлюбі із Ларисою за кредитні гроші. Через фінансові труднощі він не може й надалі платити банку за купівлю житла. Співак вирішив продати квартиру та віддати частину грошей за кредит, а іншу частину передати екскоханій.

У листопаді 2021 року Лариса публічно в соцмережах назвала Катериною «нахабною тварюкою». Репяхова подала позов за образи та через сім місяців оголосила про свою перемогу в суді. Созаєву зобов'язали виплатити дівчині 8 тисяч гривень моральної компенсації.

Днями, через два роки після конфлікту, Катерина в короткому інтерв'ю для програми «Тур Зірками» заявила, що давно нічого не чула про Созаєву, оскільки її «більше немає в їхньому житті». За словами блогерки, Лариса не зв'язується з Віктором після отримання своєї частки за продаж квартири.

«Зараз її немає в нашому житті, слава Богу. Що зараз з нею відбувається — я не знаю. І в принципі, ця тема не піднімається. Останнє, що нас пов'язувало — це продаж квартири. Тобто все закінчилося на тому, що квартиру поділили, і вона забрала свою частку. Ну, як поділили, закрили кредит, Віктор Франкович собі нічого не забрав. Продали, половину віддали банку, а половина залишилася їй. Начебто всі задоволені», — наголосила 30-річна Репяхова.

Раніше ми писали, що Притула прокоментував скандал із виїздом Ханумака до США.