Прийомний син американської співачки Мадонни, 18-річний Девід Банда, поділився, що зазнає фінансових труднощів після початку самостійного життя. За інформацією Daily Mail, Девід переїхав від своєї знаменитої матері до Бронкса й тепер живе разом зі своєю дівчиною, моделлю-початківицею Марією Атуестою. Він зазначив, що самостійне життя має свої плюси й мінуси.

Читайте також: Бородатий Вілл Сміт кумедно привітав 26-річного сина, ухиляючись від піротехніки

Девід розповів, що йому подобається жити окремо й бути з дівчиною, але молодик також стикається з ситуаціями, коли йому не вистачає грошей, наприклад, на їжу. Проте він знаходить у цьому певне задоволення й описує обставини як частину молодості.

Щоб заробити на життя, Девід викладає уроки гри на гітарі через інтернет. Студенти записуються на його заняття посередництвом його інстаграм-сторінки, на яку підписано понад 52 тисячі осіб.

Мадонна нещодавно опублікувала світлини зі своїми прийомними дітьми й висловила гордість за них. Окрім Девіда, вона виховує ще п'ятьох нащадків: рідних – 27-річну Лурдес Леон і 23-річного Рокко Річчі, а також прийомних – 17-річну Мерсі та 12-річних близнюків Стеллу й Естер.

Источник: instagram madonna

Читайте також: Донька Фреймут показала декольте, знявшись із матір'ю в схожих сукнях

Раніше повідомлялося про те, який вигляд мав Андрій Данилко в юні роки. Утілювач Вєрки Сердючки виставив архівну світлину.