Українські актори Макс Девізорів та Світлана Гордієнко більше не разом. Про розлучення пари оголосила сама Світлана на своїй сторінці в інстаграмі пізно ввечері, 18 липня. Зірка серіалів «Папік-2» та «Колір помсти» заявила, що розійшлася з чоловіком-військовим, який зіграв головну роль у «Перших ластівках. Залежні», вже давно.

Читайте також: Ексучасниця «ВІА Гри» Анастасія Кожевнікова «засипала» Мережу дитячими фото

За словами Гордієнко, вона довгий час мовчала про проблеми у шлюбі, бо вважала, що її заява буде «не на часі». Як можливі причини невдалих стосунків з Максом вона назвала високі вимоги до поняття «родина», невміння прикидатися іншою, власну егоїстичність і нетерплячість.

«У мене вперше в житті щось не вийшло. Все виходило, завжди. Рано чи пізно. Я завжди отримувала те, що на початку оговорила, запланувала, захотіла. А сім'я у мене не вийшла. Можливо, бо я егоїстична, жорстока, нетерпляча. Можливо просто тому, що у мене дуже високі вимоги до поняття "сім'я". Можливо я просто хвора і мені потрібен лікар. Але так, яне хочу і невмію вдавати з себе ту, ким я не є. Я більше не дружина воїна, не частина гарної казки, яку хотілося б закінчити «І жили вона довго та щасливо». Але ні. Не жили. Не скільки. Тому іноді я навіть не усвідомлювала, чи втрачаю щось. І так я дозволяю собі хотіти змін в середині свого світу. Боя знаю, що все за що я берусь у мене повинно виходити. Якщо не виходить то сталася помилка. Добре, що я вмію їх бачити і не боюсь визнавати. А в результаті все міняти», — поділилась акторка.

Гордієнко подякувала Девізорову за досвід і порадила своїм підписникам, перш ніж зважуватися на шлюб, обговорити з партнером, яким вони бачать своє спільне майбутнє. Світлана додала, що не планує більш детально розповідати про розрив із Максом.

«Я вдячна своєму досвіду, вдячна цьому шляху і тому, що у мене є багато наснаги і сили боротися за своє щастя. Так от. Давно вже ми не сім'я. Чи були нею? Питання залишу відкритим, але не для ваших коментарів. Просто для того, щоб залишалося місце для меланхолії. Головні інсайти цієї історії? Скажу мовою зрозумілою мені. 1. Починаючи працювати над історію обов'язково оговоріть з партнером жанр в якому ви існуєте. 2. Можна нічого не робити і подивитися що воно буде. — Відповідь: все зникне. Мовчала довго, бо як завжди вважаю це не на часі. Та і є у мене одна надважлива справа, яка вища за будь які хибні вчинки і неочікувані реалії.  Ніяких подробиць не чекайте. Побажання для вас. Бережіть тих, кого не хочете втратити і кого по-справжньому кохаєте і обрали», — звернулась Світлана до читачів свого профілю. 

Раніше ми писали, щоСоловій відповіла на закиди, що була «коханкою Жадана».