Дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про неприємності, що трапились із нею під час повернення в Україну від родичів в Ізраїлі. На своїй сторінці в інстаграмі у розділі сторіз 30-річна блогерка розповіла, що залишила своє авто у Молдові. Після перельоту назад вона була шокована сумою в понад 26 тисяч гривень, яку її вимагали заплатити за паркування.

Читайте також: Зірка «Левів на джипі» Лузан розсекретив, де проходитиме військову службу

«На Молдову я дуже зла! Я вважаю, що це використання нашого положення у своїх цілях. Наступного разу всіма силами я буду намагатися оминати цю країну», — поскаржилася вона під скріном платежу.

Також Катерина розсекретила, що у Молдові її двічі зупиняли поліцейські, натякаючи на хабар. Спочатку підприємниці повідомили, що вона не має віньєтки, а вдруге затримали тільки через те, що в базі знайшли порушення за минулий рік. Репяхова зазначила, що українські поліцейські набагато професійніші за своїх колег із сусідньої країни.

«Два рази зупиняла поліція. Всі хочуть хабар! Вперше — у нас не було віньєтки, вдруге — поліція побачила в базі перевищення швидкості на 12 км 2023 року. Вони просто випрошують на лапу! Це жах. Не уявляю, щоб наша поліція себе так поводила. А мене часто зупиняють вУкраїні, так як я часто їжджу. Ми далеко пішли від Молдови», — наголосила дружина Павліка.

Катерина Репяхова розповіла про неприємності у Молдові instagram.com/repyahovakate

Катерина Репяхова розповіла про неприємності у Молдові instagram.com/repyahovakate

Катерина Репяхова розповіла про неприємності у Молдові instagram.com/repyahovakate

Раніше ми писали, що Брежнєва висловилася про особисте життя після розлучення з Меладзе.