Молодша сестра співачки Софії Ротару Ауріка в рідкісному інтерв'ю для ютуб-каналу журналістки Аліни Доротюк поділилася спогадами про спільну роботу зі знаменитою українською виконавицею Ніною Матвієнко. Ротару розповіла, що близько року їздила з Ніною Митрофанівною містами України з благодійними концертами.

Читайте також: «Це неправда»: Ексчоловік Софії Вергари прокоментував її заяву про причини розлучення

Востаннє вона була на одній сцені з Матвієнко під час їхнього виступу у Львові 2 серпня. Ауріка розсекретила, що напередодні концерту Народна артистка України погано почувалася, проте не відмовилася заспівати для переселенців з Маріуполя. 

«Я дуже рада, що у нас була така можливість попрацювати разом. Вона також приєдналася до нашої "Команди А". Десь протягом року ми давали благодійні концерти разом. Ми їздили по всій країні. Так сталося, що останній концерт Ніни Митрофанівни був у Львові. Це було 2 серпня.  Пам'ятаю, як ми зранку вийшли з Ніною біля готелю в кав'ярню попити каву, і вона мені розповіла, що не дуже добре почувається. Увечері ми відпрацювали концерт для маріупольців, а другого дня поїхали до Києва, і після цього Ніна Матвієнко дізналася, що в неї така хвороба страшна. На жаль… Вона була дуже щирою, відкритою людиною. Вона допомагала усім. Нікому не відмовляла. І вона дуже-дуже любила Україну. Вона постійно нам казала: "Любіть Україну, бережіть Україну". Це велика співачка. Її голос буде жити вічно. Вона — душа України», — сказала Ауріка Ротару.

Донька Ніни Матвієнко раніше в одному з інтерв'ю розповідала, що її легендарна мама дізналася про рак після госпіталізації 8 серпня — через тиждень після концерту у Львові. Легендарної співачки не стало 8 жовтня за кілька днів до святкування 76-річчя.

Раніше ми писали, що ексдружина Ханумака вперше офіційно прокоментувала його виїзд до США.