Блогерка Аліна Шаманська вперше висловилася про скандал за участю її колишнього чоловіка Руслана Ханумака. Шоумен на початку липня оголосив про те, що виїхав із України до США до свого 7-річного сина Артура. Проте ЗМІ з'ясували, що він перетнув кордон ще два місяці тому.

Читайте також: Волошина внесли до бази «Миротворця»: у чому звинувачують ексчоловіка Трінчер

Цікаво, що поки Руслан проводить час із дитиною в Лос-Анджелесі, Аліна повернулася до Києва і оголосила про роботу над заснуванням власного піар-агенства. Інфлюенсерка отримала чимало негативних повідомлень через виїзд колишнього коханого і лише через два тижні дала перший офіційний коментар.

На своїй сторінці в інстаграмі зірка засвітила документи про розлучення і заявила, що вже давно не є дружиною Руслана, тому не повинна нести відповідальність за його вчинки. За її словами, єдине, що її поєднує з Ханумаком, — це батьківські обов'язки.

«Офіційно повідомляю: я давно розлучена з Р.Ханумаком. Жодних стосунків, окрім спільного батьківства з ним не маю. До його діяльності, рішень та дій — не маю жодного відношення. Буду щиро вдячна, якщо люди перестануть ототожнювати моє ім’я з ним», — написала вона під відеозверненням до українців.

У ролику Аліна розсекретила, що ще до офіційного розлучення у Руслана з'явилася інша кохана, і вони досі разом. Також блогерка додала, що планує випустити велике інтерв'ю, щоб розповісти всю правду про своє розлучення.

Раніше ми писали, що Леся Нікітюк у купальнику знялася під водоспадом у Хмельницькій області.