Американська акторка Голлі Марі Комбс через два дні після смерті Шеннен Догерті від раку зробила першу офіційну заяву. 50-річна виконавиця ролі Пайпер Галлівелл у культовому серіалі «Усі жінки — відьми» поділилася емоціями від втрати колеги та близької подруги.

Читайте також: Шеннен Догерті погодилася завершити розлучення з Куртом Ісварієнком за день до смерті

На своїй сторінці в інстаграмі Комбс оприлюднила добірку знімків з Догерті, зроблених під час спільних публічних виходів, прогулянок, подорожей і посиденьок у домашній обстановці. У підписі до рідкісних кадрів Голлі Марі назвала покійну Шеннен своєю найкращою половиною та сестрою і розсекретила, що вони дружили понад 30 років. Також акторка зазначила, що Догерті, яка не мала дітей, любила її трьох синів як своїх власних.

«Моя прекрасна половина 31 рік. У моїх грудях пустота, і я, здається, не можу перевести дихання. Не вистачає частини мене, хоча я точно знаю, що б ти сказала мені зараз. Я точно знаю, що б ти сказала мені зробити прямо зараз. Я знаю, що твій невмирущий дух житиме в мені та моїх дітях, яких ти любила як своїх. Вони будуть йти з твоїм почуттям мети та гордості. Вони будуть правдивими і відстоюватимуть те, що є правильним. Незважаючи ні на що. Твій вогонь буде жити в них і в багатьох інших "зачарованих", яких ви допомогли виховати. Запеклий боєць до кінця. Мій найпалкіший чемпіон. Мій вірний захисник. Мій кращий друг. Ти навчила мене значенню сім'ї. Ти була і навіки будеш моєю сестрою. Я тебе люблю», — звернулася до померлої подруги Голлі Марі Комбс.

Раніше ми писали, як інші колеги Шеннен Догерті відреагували на її смерть.