Молодша сестра знаменитої української виконавиці Софії Ротару Ауріка в рідкісному інтерв'ю публічно відреагувала скандал, до якого на початку повномасштабного вторгнення РФ потрапив її племінник Руслан Євдокименко зі своїм сином Анатолієм. 

Читайте також: Наталія Татарінцева показала фігуру у білизні через 5 днів після пологів

Журналістка Аліна Доротюк під час спілкування з Аурікою нагадала, що син та онук її зіркової сестри намагалися перетнути молдавський кордон. Чоловіки з іншими ухилянтами були затримані в Могилеві-Подільському, проте пізніше їм таки вдалося залишити країну. Доротюк зазначила, що Ауріка перед інтерв'ю сказала, що не коментуватиме цю ситуацію, тому вона вирішила трохи перефразувати своє питання, щоб все-таки дізнатися про позицію Ротару-молодшої.

«Ви сказали, не будете коментувати. Запитаю по-іншому – але ваш же зять не виїхав. Ви засуджуєте чоловіків, які бояться війни й тікають усіма можливими способами за кордон?», — поцікавилася Аліна.

У відповідь Ауріка заявила, що служити у ЗСУ мають йти люди з досвідом у військовій справі і ті, хто за власним бажанням хоче стати на захист батьківщини. Артистка зазначила, що розуміє рішення чоловіків, особливо молодих хлопців, виїхати за кордон, оскільки вони бояться смерті.

«З одного боку, я розумію, що ніхто не хоче помирати. Узагалі молоді хлопці, які не знають, що таке війна, вони ніколи не стріляли, ніколи не тримали зброї в руках, вони налякані. І, звісно, вони хочуть втекти з України. Я вважаю, що у Збройні сили повинні йти люди, які мають досвід у військовій справі. Або повинні йти ті, хто хоче. Я не можу засуджувати. Мені їх також шкода. Я розумію, що вони не хочуть помирати», — поділилася думкою Ауріка Ротару.

Раніше ми писали, як колеги Шеннен Догерті відреагували на її смерть.