Напередодні концертів Тейлор Свіфт у межах Eras Tour німецьке місто Ґельзенкірген тимчасово змінить свою назву на Свіфткірген. Про це повідомляє видання People.

Мер міста Карін Велґе схвалила цю ініціативу 2 липня, відгукнувшись на петицію, яку підготувала фанатка Альошані Вестгофф. Таке перейменування пов'язане з майбутніми шоу співачки, які відбудуться 17, 18 й 19 липня.

Читайте також: Лобода викликала бурхливу реакцію публіки прогулянкою біля пам'ятника в Кривому Розі

Карін Велґе зазначила, що ідея тимчасового перейменування Ґельзенкіргена на Свіфткірген – відмінний і креативний задум. Маркус Швардтманн, керівник відділу зв'язків із громадськістю, додав, що в місті встановлять чимало нових знаків у людних місцях, щоб відобразити цю подію.

Пані мер висловила свою радість стосовно того, що Тейлор Свіфт, одна з найуспішніших співачок у світі, тричі виступатиме в їхньому місті, що приверне міжнародну увагу до Ґельзенкіргена.

Окрім зміни назви, місто планує й інші заходи, присвячені співачці. Наприклад, з'явиться "трамвай Taylor Swift", який курсуватиме містом, і новий камінь на міській Алеї Слави на честь Свіфт. Також напередодні концертів запланована велика вечірка просто неба, присвячена Тейлор Свіфт.

Читайте також: Жадан заселфився біля пам'ятника Пушкіну в Києві – реакція його читачів

Раніше повідомлялося, що Київ удруге поспіль потрапив до рейтингу найгірших для життя міст світу.