Відомий український комік, актор та блогер Руслан Ханумак, який 3 липня вперше за два роки зустрівся із сином Артуром у США, пояснив підписникам, як йому вдалося виїхати за кордон. На своїй сторінці в інстаграмі зірка «Ліги сміху» повідомив, що отримав відстрочку від військової служби через проблеми зі здоров'ям. За словами шоумена, ще у дворічному віці у нього діагностували астму і через періодичні напади він постійно носить із собою в кишені сальбутамол.

Читайте також: Третя дружина Дмитра Гордона зізналася, чому не взяла його прізвище

Ханумак зазначив, що відразу ж пройшов ВЛК і МСЕК, коли новий закон про мобілізацію набув чинності, і додав, що не покинув би Україну, якби його єдина семирічна дитина знаходилася вдома, а не в Лос-Анджелесі з його колишньою дружиною. До свого допису Руслан прикріпив скріншот із додатку «Резерв+», де вказано, що він має відстрочку від мобілізації до 3 листопада.

«Випустив мене Петро Олексійович Порошенко, який допоміг з оформлення документів.... Жарт. "Випустили" мене офіційно, оскільки закони я не порушую. Коли закон про мобілізацію набув чинності, я одразу пройшов ВЛК та МСЕК. Не висвітлював ці речі як відомі блогери лише тому, що не вважав за потрібне робити з цього концертну програму. Ніколи не думав, що страшна хвороба з двох років у вигляді астми мені колись, як би це не звучало, "зіграє на руку" і дозволить побачитися з дитиною. Усі мої близькі, друзі, знайомі, колеги знають про постійний сальбутамол у моїй кишені та періодично астматичні напади. Так, у нас у сім'ї це від діда по мамі і кому треба сказати "дякую" за виїзд так це не Президенту, з яким ми разом працювали тільки на передвиборній кампанії, а покійному діду Арто… Зараз через ситуацію я став заручником того, що мій син був у США. Єдина можливість бути з ним і його побачити — це лише виїхати до Штатів. Якби він перебував в Україні, чи відлетів би я? —  Ні. Відповідь очевидна», — пояснив Ханумак.

Раніше ми писали, що Єфросиніна розповіла, що Хромаєв хотів з нею розлучитися після її аварії.