Американський підприємець Білл Гейтс та його колишня дружина Мелінда можуть поріднитися з легендарним британським музикантом та ексучасником The Beatles Полом Маккартні. Молодша дочка 68-річного співзасновника компанії Microsoft Фібі офіційно підтвердила чутки про романтичні стосунки з онуком Маккартні Артуром Дональдом.

Читайте також: Кравець відповіла на закиди, що «Квартал 95» роками «розмивав кордони» між Україною та РФ

21-річна дівчина нещодавно закінчила Стенфордський університет і опублікувала свій випускний щоденник у журналі Neylon. Фібі погодинно розписала той день, коли вона отримала диплом про вищу освіту. Зокрема, Гейтс оприлюднила знімки з найкращими друзями, показала, як її мама виголошувала урочисту промову на сцені перед іншими випускниками, та поділилася кадрами зі святкової вечірки, яку вона влаштувала разом із одногрупницею Менді.

У добірці також опинилися кілька фото з 25-річним Артуром. Спочатку Фібі показала, як хлопець несе її на спині, і написала під знімком «Мій бойфренд Артур підвозить мене після церемонії». Наприкінці статті вона розмістила ще один кадр із коханим з підписом «З Артуром, він чудово прибирає».

Зазначимо, що вперше про роман пари заговорили ще минулого року, коли їх помітили разом під час подорожі. Артур є сином фотографині Мері Маккартні та бізнесмена Алістера Дональда.

Фібі Гейтс та Артур Дональд Фото: Kristin Zwiers / nylon.com

Фібі Гейтс та Артур Дональд Фото: Kristin Zwiers / nylon.com

Раніше ми писали, що Остапчук відповів на заяву Байди, що отримав відстрочку після дзвінка другові з Верховної Ради.