Українська співачка болівійського походження Мішель Андраде в інтерв'ю для шоу гумориста Сергія Середи «Хто ти?» розсекретила, як потрапила до популярного серіалу Netflix.

27-річна виконавиця хітів «Hasta la Vista», «Tranquila» та «Не знаю» зіграла у другій серії шостого сезону «Корони» покоївку на яхті єгипетського мільярдера Мохаммеда Аль-Фаєда на ім'я Б'янка.

Мішель Андраде в серіалі «Корона» / Источник: Netflix

Читайте також: Сім'я Анастасії Заворотнюк випустила нову заяву про смерть акторки

За словами Мішель, вона потрапила на кастинг вже після припинення співпраці із продюсерським центром Потапа та Ірини Горової. Перше у житті резюме артистці допомогла скласти її піар-менеджерка. Андраде з гумором зазначила, що отримала роль у британській драмі про королівську сім'ю, оскільки вона вже мала досвід появи на телеекранах в образі покоївки. У 2018 році канал 1+1 випустив серіал «Прислуга», де в прем'єрній серії засвітилася Андраде. Співачка вважає, що вона сподобалася творцям «Корони» у формі служниці.

Мішель Андраде у серіалі «Прислуга» 1plus1.ua

«Я знайшла контакт, як туди потрапити. На той час ми вже припинили працювати з MOZGI та Ірою з Потапом і я така: "Потрібно брати все у свої руки". Я вперше зі своєю менеджеркою зробила перше резюме у житті. Я пам'ятаю, що брала участь в епізоді українського серіалу "Прислуга". То була перша серія, де я померла. Ми брали все моє життя, все, що я робила, і мої концерти та цю фотографію, де я покоївка, ми її теж туди вклали. Коли я прийшла на співбесіду, показала своє резюме і розмовляла, вона (кастинг-директор — ред.) каже: "Добре, я знайду тобі якусь роль". Місяць пройшов і на емейл надійшов лист із позначкою Crown. Я цілий день вивчала три рядки! Але ж був кастинг, там було багато дівчат. І я мала грати покоївку. І я думаю, що саме моє фото покоївки стало визначальним», — поділилася виконавиця.

Раніше ми писали, що Ірина Горова показала фото з весілля дочки з мусульманином.