Відома українська блогерка Юлія Верба здивувала своїми заробітками під час повномасштабної війни. В інтерв'ю Василю Тимошенку 21-річна зірка Мережі з Івано-Франківська заявила, що коли публікує щодня по два рекламні пости в інстаграмі, то її місячний дохід становить близько 45 тисяч доларів (понад 1,8 мільйона гривень).

Читайте також: Петрожицька висловилася про стосунки з нареченим, який живе у Німеччині

«На місяць я заробляю по-різному. Можемо порахувати грубо. Якщо дві реклами на день — це на місяць я заробляю 45 тисяч доларів», — сказала вона.

Верба додала, що більшу частину грошей вкладає в нерухомість та автомобілі. Ще близько 20 тисяч вона відклала у криптовалюті на випадок, якщо їй потрібно буде виїхати за кордон.

«У мене є три трикімнатні квартири з ремонтом, дві машини. Вартість квартир різна: одна — 70 тисяч, друга — 80 тисяч, третя — 220 тисяч доларів, вона в елітному районі. Капітал — 370 тисяч доларів. Але я не можу взяти ці гроші, ними користуватися, вони вкладені в нерухомість. Вартість машин: 200 тисяч — одна, а друга — 50-45 тисяч доларів. У мене в криптовалюті 20 тисяч доларів, якщо десь за кордоном знадобляться гроші, щоб в обміннику вивести», — пояснила Юлія.

Також Верба зізналася, що любить витрачати кошти на ювелірні прикраси. Зокрема, вона похвалилася покупкою каблучки Bvlgari та годинника Rolex.

Раніше ми писали, що Ірина Горова показала фото з весілля дочки з мусульманином.