Українська блогерка Христина Остапчук (Горняк) відповіла на одне з найчастіших питань її підписників. Колишня дружина ведучого Володимира Остапчука зізналася, чи планує вона повернутись до своєї професії. До війни та переїзду в Австрію Христина була приватним нотаріусом.

Читайте також: Jerry Heil показала рідкісне фото з Танею Муіньо з репетиції номера для Євробачення

В Інстаграм-сторіз знаменитість заявила, що однозначно відновить свою юридичну діяльність. Остапчук додала, що вже місяць живе в Україні, проте їй потрібно буде ще кілька разів з'їздити до Відня, щоби остаточно забрати речі та закрити деякі справи. Після вирішення питань за кордоном Христина повернеться на роботу.

«Отримую достатньо запитань щодо того, чи повернусь я до своєї нотаріальної діяльності, чи буду міняти роботу, і взагалі, що там по роботі. Так! Однозначно так! Я вже навіть дуже сумую, та я ще повинна поїхати до Відня 1-2 рази, забрати речі, завершили всі свої справи там і вже тоді поновлюватись тут на роботі! Я приїхала цього разу на 2-3 тижні, та вже скоро буде місяць, а я ніяк не поїду.... Так мені тут добре! Та однозначно для повної картини я хочу ходити роботу, знову відчувати свою значимість: Бо в своїй професії я саме так себе і відчуваю! Тому скоро, нотаріусиня буде в ділі!», — поділилася вона.

Христина Остапчук про повернення на роботу instagram.com/kristygor

Раніше ми писали, що Каменських назвала фільм, після перегляду якого 10 років не приймала ванну.