Дженніфер Лопес у 54 незмінно вражає публіку своєю чудовою формою. Як їй удається досягати ідеального тіла, розповіли люди, прямо пов'язані із плоттю знаменитості.  

Як повідомляє US Weekly, посилаючись на слова тренерів Додда Ромеро й Трейсі Андерсона, дружина Бена Аффлека цілковито задоволена своєю поточною фізичною формою. Щоб досягти такого результату, Джей Ло дотримується комплексного підходу й працює в спортзалі.

"Дженніфер нині в найліпшій формі за все своє життя. Вона – справжня трудівниця й ніколи не скаржиться. Вона просто виконує всі необхідні вправи", – зазначив один із тренерів зірки.

Источник: instagram jlo

Читайте також: Донька Брежнєвої показала фігуру в тонких топі й спідниці

Згідно з виданням, Лопес тренується з Ромеро тричі на тиждень. Ці заняття включають три підходи до вправ для преса, рук, а також присідання з додатковою вагою. Ще наголошується, що артистка уважає за краще працювати над сідницями, що часто стає центральною частиною її тренувань.

Ба більше, до її тренувального плану додано заняття з іншим фахівцем з танцювальної аеробіки з використанням гімнастичних резинок, прикріплених до стелі для створення додаткового опору.

Источник: instagram jlo

Тренери мають окремі програми для роботи над конкретними частинами тіла Джей Ло.

"Програма тренувань для ніг включає 10 вправ, спрямованих на зміцнення сідниць й опрацювання талії. Для Дженніфер постійний рух – це ключ до успішного тренування. Вона знає, що робити", – поділився один із тренерів. /citate]]

Харчування також відіграє важливу роль у режимі співачки. Тренери стверджують, що воно є невід'ємною частиною успіху.

"Із віком важливо суворіше стежити за своїм харчуванням", – зазначили фахівці, додавши, що Лопес майже цілковито відмовилася від споживання цукру й молочних продуктів.

Читайте також: Міша Романова зачарувала публіку образом у сукні з вирізами на голе тіло

Одначе є винятки, особливо коли йдеться про час із нащадками. Якщо діти бажають частування від матері, Дженніфер не відмовить їм у задоволенні.

Источник: instagram jlo

Раніше повідомлялося про те, як Дженн відреагувала[[//ink_direct]] на запитання про шлюб із Беном Аффлеком.