Українська співачка Наталка Карпа у новому інтерв'ю для YouTube-каналу ведучого Слави Дьоміна розповіла про свій заробіток під час повномасштабної війни у ​​країні. 42-річна виконавиця хітів «Калина» та «Сонцезалежна» розсекретила, що майже всі її виступи благодійні, а основний дохід їй зараз приносить реклама.

Читайте також: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

За словами Карпи, разом із 4-річною дочкою Златою вона почала працювати з кількома українськими брендами. Знаменитість зізналася, що ця співпраця приносить їй задоволення. Артистці подобається спостерігати, як маленькі компанії стають великими підприємствами.

«Рекламні інтеграції. Я і Злата стала амбасадорами кількох дуже крутих українських торгових марок. Мені подобається ця співпраця. Я не знаю, чому мене зараз доля зводить з бізнесом, виробництвами. Я багато подорожую Україною, я бачу класні виробництва. Мені дуже цікаво бачити їхню історию. Як вони з маленьких крафтових моментів виростають у величезних гігантів. Усі інтеграції рекламні я пропускаю через себе. Я щиро люблю ці бренди. Є моменти, коли відчуваю, що не моє, я вже навчилася відмовлятися», — сказала вона.

Також Наталка зізналася, що до війни заробляла за виступи на приватних заходах від 3000 до 5000 доларів. Нині знаменитості на щомісячні витрати потрібно щонайменше 50 тисяч гривень.

Раніше ми писали, Могилевська показала рідкісне фото з молодшою ​​дочкою.