Читайте також: За ким сумує Нікіта Кісельов: відверте інтервʼю

Артем Пивоваров продовжує популяризувати українську літературу та її яскравих представників в авторському культурному проєкті "Твої вірші, мої ноти". Цього разу артист презентує роботу "Барабан", записану з найзагадковішою сучасною виконавицею Klavdia Petrivna, що підкорила TikTok і заінтригувала своєю анонімністю. Основою пісні став вірш "Барабан печалі" українського поета-футуриста, представника "Розстріляного відродження" Ґео Шкурупія.

Live-прем'єра пісні відбулася на великих сольних концертах Артема Пивоварова в Палаці спорту в Києві 19, 20 та 22 квітня. Це була перша поява Klavdia Petrivna перед публікою, що стало справжньою несподіванкою для глядачів. Концертна версія дуетної роботи захопила соцмережі та потрапила в тренди за декілька днів до офіційного релізу.

"Я невпинно продовжую підтримувати молоді таланти і пишаюся тим, що наша країна на сьогоднішній день переживає музичний розквіт. Радий бути причетним до цього", - каже Артем Пивоваров.

"Хочу подякувати Артему за пропозицію записати пісню разом, за відчайдушну роботу на студії та за можливість показати цю пісню глядачам у Палаці спорту. Завдяки йому я пройнялася надзвичайною атмосферою великих концертів, неймовірних масштабів. Це був максимально крутий досвід, який наповнив мене шаленою енергією і потужно надихнув", - коментує Klavdia Petrivna.