Помер американський актор та футболіст О. Джей Сімпсон. Про те, що 76-річного виконавця ролі детектива Нортберга у трилогії «Голий пістолет» не стало 10 квітня, повідомила сім'я Сімпсона в офіційній заяві для соцмереж.

Читайте також: Зірка «Ліги сміху» Віктор Розовий отримав тяжке поранення голови на фронті

За словами рідних зірки Голлівуду та Національної футбольної ліги, причиною смерті О. Джея стала онкологія. Останні дні життя актор провів в оточенні своїх дітей та онуків.

За два місяці до смерті знаменитості у західній пресі з'явилася інформація, що Сімпсон проходить лікування від раку простати.

«10 квітня наш батько, Орентал Джеймс Сімпсон, помер у боротьбі з раком. Його оточували діти та онуки. Протягом цього періоду переходу його родина просить вас поважати їхні бажання щодо приватності та благодаті. Сімейство Сімпсонів», — йдеться у повідомленні у Твіттері.

Нагадаємо, що О. Джей Сімпсона звинувачували у подвійному вбивстві його колишньої дружини Ніколь Браун Сімпсон та її друга Рона Голдмана. Актор постав перед судом, але своєї провини не визнав. 1995 року його виправдали.

У 2007 році Сімпсона заарештували за викрадення та збройне пограбування. Зірку визнали винним та засудили до 33 років позбавлення волі. Однак він вийшов з в'язниці через 9 років як умовно-достроково звільнений.

Раніше ми писали, що Квіткова прокоментувала чутки про роман із засновником Телеграм-каналу «Труха».