Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський у новому випуску шоу «Слава-Ясинському» на YouTube-каналі ведучого Слави Дьоміна прокоментував концерт українського репера Олексія Потапенка (Потапа) у німецькому клубі, де часто збираються шанувальники Путіна.

На думку Ясинського, Потап зважився на гастролі за кордоном у нічних закладах в першу чергу заради заробітку, а російськомовні пісні з репертуару гуртів Mozgi, «Потап і Настя» і «Час і Скло» він співає тільки тому, що в нього поки що недостатньо україномовних треки для концерту. 

Михайло зазначив, що українська аудиторія часто хейтить співака, тому він намагається знайти інших слухачів. Продюсер додав, що вважає Олексія талановитим автором, який переживає складний період.

Читайте також: «Оскар-2025»: оголошено дату вручення премії наступного року

«Для того щоб будувати будь-яку кар'єру, треба ресурс насамперед фінансовий. Я думаю, що це для нього питання заробітку. Чому саме із таким репертуаром? Напевно тому, що іншого немає і, швидше за все, мені так здається, нескоро він з'явиться через певні творчі процеси, які відбуваються із цим артистом, із цим неймовірно талановитим автором, який зараз переживає складний період у своїй кар'єрі. , і він не один. Він робить ставку на те, на що робить ставку будь-який успішний підприємець на аудиторію. І якщо він бачить, що іншої аудиторії, крім тієї, яка в нього була в Німеччині, у нього немає, ну що він має робити? Створювати продукт для аудиторії, яка його хейтить? Якщо ця аудиторія від нього або відвернулася або не повертається до нього, що робить бізнесмен, який повинен збути свій товар? Він має шукати іншу аудиторію, і він її знаходить», — поділився Ясінський.

Також Михайло відповів на запитання, чи бачить він повернення Потап в український шоубізнес після війни. Чоловік заявив, що Потап може з'явитися як «мем» з минулого, проте ніхто не знає, як із роками зміниться артист. Щодо його продюсерської діяльності, то тут він не матиме великого впливу, оскільки українська музика кардинально змінилася, і ті, хто був на вершині популярності два роки тому, зараз поступається молоді.

«Думаю, що він повернеться як такий персонаж-мем із минулого життя і в той інформаційний простір, який ми зараз передбачити не можемо. Ми навіть не можемо уявити його таким, яким він буде. Щодо його, як продюсера, як впливової людини — тут я трошки не певен. Наразі ми бачимо, як на ринок українського музичного життя вийшли люди зовсім іншого рівня креативу, творчості, музичного таланту. Це просто космос. Українська музична культура загалом змінюється. Сенси змінилися, тобто картина світу Олексія Потапенка, навіть як і моя, і дуже багатьох наших колег, вона зовсім інша. Скажу чесно, вони інші, а Потап не збігається із тим, як звучить сьогоднішній день і як транслює цей день молодь, там шансів немає», — наголосив Ясинський.

Раніше ми писали, що Фреймут готує судовий позов за фейкове інтерв'ю про її «зневагу до ухилянтів».