Український кулінарний експерт Ольга Мартиновська розповіла про свої щомісячні витрати в новому інтерв'ю для YouTube-програми «33 запитання від Люкс ФМ». Суддя «МастерШеф» розсекретила, що для комфортного життя їй потрібно три тисячі доларів (близько 116 тисяч гривень).

Читайте також: Зірка «Сутінків» Елізабет Різер вперше вийшла заміж

За словами Ольги, більша частина грошей — 2 тисячі доларів — йде на потреби її семирічної дочки Віри. Зірка мама користується послугами няні, а також оплачує різноманітні спортивні заняття спадкоємиці та курси з вивчення іноземних мов.

Крім того, Мартиновська орендує квартиру та витрачає гроші на бензин для свого автомобіля BMW X3. Знаменитість додала, що не купує дорогих брендових речей і рідко витрачає кошти на власні розваги.

«У середньому виходить, чесно, близько трьох тисяч доларів. Це оренда квартири, і в мене дитина виходить дві тисячі доларів. Це няня (бо якщо ти працюєш, то хтось повинен дитиною займатися), теніс, плавання, ролики, французька та англійська мови, розваги, іграшки… Я підрахувала — це виходить дві тисячі. І плюс квартира, бензин. Себе я не дуже балую: не вожу себе ресторанами і не одягаю якісь бренди», — зізналася Ольга.

Раніше ми писали, що Узєлков переніс операцію на серці і показав фото з реанімації.