Українська акторка Анна Кошмал розсекретила, як реагує на людей, які просять у неї авторграф чи спільне фото у публічних місцях. На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз 29-річна зірка серіалів «Свати», «Встигнути до 30», «Слуга народу», «Будиночок на щастя» та «Село на мільйон» зізналася, що часто відмовляє фанам у селфі.

Читайте також: «Абсолютний приклад жінки»: Осадча похвалилася мамою-красунею

За словами знаменитості, деякі шанувальники поводяться невиховано під час зустрічі з нею. Зокрема були випадки, коли незнайомі люди намагалися її поцілувати або одразу ж переходили на «ти». Однак, якщо шанувальник її акторських робіт вибрав доречний час, щоб підійти до неї, і поводився ввічливо, то Анна з радістю дасть йому автограф або сфотографується з ним.

«Відмовляти я вмію. Деякі люди не відчувають особистого простору іншої людини: можуть називати на "ти" сходу, або лізти цілуватись, або хапати за руки, до себе притискати... Зі мною багато всілякої крінжатіни траплялось. Але якщо ви чемна та приємна людина і в той момент це доречно, то я з радістю», — зазначила Кошмал.

Чи дає Анна Кошмал автографи у публічних місцях instagram.com/smorkovkina

Раніше ми писали, що колишня дружина Кличка показала фото з вечірки з нагоди свого 50-річчя.