Американська співачка LP, справжнє ім'я якої Лаура Перголіцці, потрапила у скандал після публікації відео в наряді від російських фанів. Виконавиця хітів «Lost on You» та «When We're High» в Інстаграм-сторіз запостила ролик, де вона дякує фан-клубу з РФ за подарунок — біле худі із зображенням корабля в кольорах російського прапора та написом «Russia official».

Читайте також: Не через Мальдіви: Марина Арістова пояснила, чому розлучилася з чоловіком

Після хвилі критики від українців та громадян інших країн, які підтримують нашу країну, LP видалила відео, проте воно вже поширилося у різних пабліках. Через деякий час Лаура записала інше звернення до підписників із Данії. Зірка сцени заявила, що пишається своїми слухачами по всьому світу і додала, що підтримує українських біженців та чекає їх на своїх концертах. Але публічних вибачень за відео із російським триколором співачка не зробила.

«Вітаю вас у Копенгагені, Данія. Я так пишаюся і вдячна моїм шанувальникам у всьому світі, і я знаю, що є українські біженці, і я хочу, щоб мої українські шанувальники знали, як я вас підтримую. Я завжди підтримую вас, і я люблю вас. З нетерпінням чекаю на зустріч з вами в найближчі тижні. Дякую за вашу підтримку і не можу дочекатися, коли побачу вас», — сказала артистка.

Раніше ми писали, що блогер Юрій Ворожко помер у басейні.