Переможниця «Танців із зірками-2020» та колишня солістка гурту «ВІА Гра» Санта Дімопулос відповіла на звинувачення хейтерів у тому, що вона нібито розчарувала багатьох українців своєю поведінкою під час війни.

Читайте також: «До літа готова»: 65-річна Шерон Стоун зробила фото у купальнику

Швидше за все, критики з Мережі не в захваті від того, що знаменитість переїхала в Монако і поки що повертатися не планує, хоча зрідка відвідує Київ у справах. До того ж Санта публікує знімки зі світських тусовок, зокрема, вона із розмахом відсвяткувала день народження.

В Інстаграм-сторіс Дімопулос написала, що пишається тим, якою людиною вона є, і як це проявилося у воєнний час. Зірка додала, що серед її близьких людей розчарованих немає. Цікаво, що Санта не стала нагадувати хейтерам, що у перші місяці війни допомагала знайти житло біженцям за кордоном та переводила виторг свого магазину на гуманітарну допомогу.

Читайте також: Ксенія Мішина пожартувала про кохану Остапчука: як відреагувала Полтавська

«Для мене головне те, що я не розчарувала себе. Я тут не перед ким не звітувала, що я відчуваю, як переживаю і скільки я зробила. Наприкінці шляху, ми залишаємося наодинці зі своїми думками, помираємо ми теж самі з собою. Так ось, я пишаюся тим, якою людиною я є і як це проявилося під час війни в тому числі. Решта не має абсолютно ніякого значення для мене та для близьких мені людей. З тих, хто важливий для мого серця, немає розчарованих. Зазвичай розчаровані великі критики в душі дуже дрібні. На ділі також, до речі», — звернулася до хейтерів Дімопулос.

Санта Дімопулос відповіла хейтерам Фото: instagram.com/santadimopulos

Раніше повідомлялося, що легендарна співачка Тіна Тернер померла після тривалої хвороби.