Український репер та продюсер Потап більшу частину року, від початку повномасштабної війни в Україні, перебуває за кордоном. Що користувачі, що колеги з шоу-бізнесу по-різному ставляться до Олексія. Негативу в його бік додала й скандальна пісня "Волонтер". В інтерв'ю "ТСН" репер відповів, чому так багато перебуває за межами України.

Читайте також: Блогер викрила Потапа в тому, що він перебуває за кордоном: Не побачив причин залишатися

За словами Потапа, у нього багато зв'язків за кордоном, які сприяють його ефективній роботі та допомозі заради перемоги України у війні.

"Це пов'язано зі специфікою моєї роботи зараз. Я маю на увазі аукціони, благодійні концерти, збір на армію, гуманітарну допомогу. Маю дуже великі зв'язки, які я створив за все моє життя. Тому зараз я отримую гроші та допомогу саме за кордоном. І знаходжуся там, де на цю хвилину можу бути найкориснішим – це може бути і в Україні, і в Європі, і в Америці", – висловився Олексій.

На запитання журналіста, чому музикант не може займатися цим в Україні, то Потапенко заявив, що всі процеси має контролювати сам.

"Коли я їду за кордон виступати як артист, то, звичайно, я не можу зробити цього дистанційно. Коли їду як бізнесмен – домовлятися за те, щоб відправили 15 автомобілів швидкої допомоги або 25 контейнерів гуманітарної допомоги або медичну допомогу, то теж має бути там присутнім". особисто. Тому що я все це беру особисто під свою гарантію і свою бізнес-репутацію. Зараз дуже багато фейків. Багато хто користується можливістю списати гроші, тому важливо все контролювати особисто і бути гарантом усієї тієї гуманітарної діяльності, яку ми ведемо," – відповів артист.

Раніше ми писали, що подарували Потапу на день народження.