Популярна українська виконавиця та ведуча Настя Каменських (NK) святкує день народження. У четвер, 4 травня, знаменитості виповнюється 36 років. З нагоди свята чоловік зіркової іменинниці, репер та продюсер Олексій Потапенко присвятив їй нову публікацію в соцмережі, тим самим ще раз спростувавши багаточисленні чутки про розлучення.

Читайте також: Серіали Netflix: найкращі на тижні 24-30 квітня 2023 року

На сторінці Потапа в Інстаграм з'явилося портретне фото Каменських, де вона зображена на тлі їхнього будинку під Києвом у білій блузці з розпущеним волоссям та стильним годинником на лівій руці. В описі до кадру артист оголосив, що шалено закоханий у Настю і вважає її найкращою дружиною, співачкою та господаркою. Також він розсекретив прізвисько Каменських — виявляється, у домашній обстановці продюсер називає кохану своїм жабенятком.

«Найкраща дружина, найкраща дівчина, найкраща співачка, найкраща господиня, найвишуканіша пані, найдобріше серце, найкрасивіша душа — це все ти. Моє жабенятко, я закоханий в тебе шалено і до нестями, заради тебе хочеться жити, мріяти, досягати і перемагати! Люблю тебе, як сонце любить ранок, як соловей світанок. З днем народження найкрасивіша жінка у Всесвіті. Я люблю тебе», — звернувся до Каменських Потап.

«Дякую, коханий. Дякую, моє сонечко. Я тебе дуже люблю», — відповіла в коментарях Настя .

Раніше Емма Вотсон пояснила, чому вже 4 роки не знімається в кіно.