Влітку 2022 року стало відомо, що модель Емілі Ратаковські розійшлася із чоловіком Себастьяном Бір-Макклардом через його зради. Через 8 місяців після розриву 42-річний продюсер зіткнувся із численними звинуваченнями у сексуальних домаганнях.

Як пише Variety, одна з дівчат заявила, що коли їй було 17 років Себастьян зв'язався з нею в Instagram, щоб покликати на кастинг на другорядну роль у фільмі «Гарні часи» з Робертом Паттінсоном.

Згідно зі звітом, замість того, щоб грати у сцені з Робертом, вона була у парі з актором, який нещодавно вийшов із в'язниці. У день зйомок вона була оголена і стояла перед «майже дюжиною акторів та членів знімальної групи».

«Я була зовсім приголомшена і налякана. Моє засмучення тільки посилилося, коли з нізвідки він прошепотів мені на вухо, чи може він вставити це, поки працювали камери. Я сказала ні», — поділилася акторка.

На зйомках драми Адама Сендлера «Неогранені коштовності» інша жінка, якій на той час було 18 років, стверджує, що познайомилася з тодішнім одруженим продюсером під час зйомок, і що він почав «залицатися» до неї в Instagram.

Вона описала випадок у квартирі, яку Себастьян ділив з Емілі: Себастьян і я почали цілуватися. Ситуація загострилася, і тоді, не питаючи моєї згоди, Себастьян увійшов у мене без презервативу».

Третя жінка, яка працювала стажером та асистентом у кількох незалежних фільмах, стверджує, що Бір-Макклард поводився зухвало.

Декілька джерел повідомили Variety, що контакт Себастьяна з 15-річною дівчинкою, а також його романтичні стосунки з ще однією молодою жінкою на знімальному майданчику «Неогранених коштовностей» призвели до його звільнення.

Емілі відмовилася коментувати скандал із ексчоловіком, але її друзі кажуть, що вона «не здивована звинуваченнями».