Українська блогерка, дружина співака Віктора Павліка – Катерина Репяхова – заявила в інтерв'ю Славі Дьоміну, що агітує чоловіка зробити кілька косметологічних процедур з омолодження. Сама ж вона днями перенесла пластику на носі.

Репяхова вважає, що чоловікові потрібно щось у собі міняти. Так вона заговорила про його рослинність на голові, наприклад, що Віктор уже лисіє. І якщо повністю голить голову, то вона готова змиритися. Але у протилежному випадку: йому вже надходили пропозиції уколів, пересадки волосся, навіть за бартером за рекламу, але той ні в яку.

"І ще підтяжку йому зробила б, щоб він був молодшим, щоб виглядав краще поруч із молодою дружиною," — заявила Катерина.

Незважаючи на бажання та пропозиції дружини, Павлік явно не погодиться на зміни у зовнішності хірургічним шляхом, оскільки вважає, що зовнішність має бути природною.

"Він мені показав фото якогось гітариста дуже старого, зморщеного, і сказав: "Ось я буду, як він, я так хочу, щоб все було природно". Але я не проти, я не наполягатиму. Я прошу і мені не вказувати, що робити, і при цьому можу сказати свою думку, і всі на цьому ми закінчили," - підсумувала Репяхова.