Український актор, художній керівник "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов прокоментував в інтерв'ю "Гончаровій" повернення російських акторів Сергія Писаренка та Євгена Нікишина назад до РФ після початку повномасштабної війни. До цього вони кілька років працювали та жили в Україні. За словами худрука, він не засуджує своїх екс-колег за втечу та замовчування війни, адже "жодного поганого слова про Україну від них не чув".

Читайте також: Сморигін пояснив, чому лише під час війни вирішив стати громадянином України

Крутоголов припустив, що Писаренко і Нікишин бояться висловлювати свою думку щодо України, оскільки переживають за сім'ю. Також він повідомив, що Сергій перебуває в Естонії, Євген – у Росії.

Єгор Крутоголов

"Звичайно, хотілося би від них почути щось добре, але я знаю, що вони бояться. І бояться не тільки за свою дупу, вони бояться за свої сім'ї. Їм є чого боятися, я думаю. Я не знаю, чи вплинуть на ситуацію якісь їхні слова. Складна ситуація щодо менталітету росіян. Вони звикли жити у страху", – висловився Єгор.

Проте керівник "Дизеля" не забув про інших учасників їхньої команди, які з Білорусі: Євгена Сморигіна та Дмитра Танковича. Вони підтримують Україну, засуджуючи війну та допомогу білоруського президента Путіну, перейшли на українську мову. Сморигін незабаром отримає українське громадянство.