Анлійський рок-музикант Оззі Осборн змушений закінчити концертну діяльність через ускладнення після пережитої аварії. Чотири роки тому артист пошкодив хребет та переніс три операції.

За словами 74-річної зірки, з його голосом все гаразд, проте тіло не дозволятиме далі виступати перед вірними шанувальниками на найбільших концертних майданчиках у світі.

«Як ви всі знаєте, чотири роки тому, цього місяця, я потрапив у велику аварію, в якій пошкодив хребет. Моєю єдиною метою на той час було повернутися на сцену. Мій співочий голос в порядку. Однак після трьох операцій, лікування стовбуровими клітинами, нескінченних сеансів фізіотерапії та зовсім недавнього новаторського лікування кібернікою (HAL) моє тіло все ще фізично слабке», — поділився Осборн.

Співак зазначив, що почувається приниженим через те, що не зможе вирушити в заплановане раніше турне Європою. Оззі пообіцяв фанам повернути гроші за квитки і додав, що його команда думає над тим, як йому виступати, не мандруючи з країни до країни.

«Я щиро принижений тим, як ви всі терпляче трималися за свої квитки весь цей час, але з чистою совістю я дійшов висновку, що фізично не в змозі виступити з моїми майбутніми концертами в європейському/британському турне. Наскільки я знаю, я не міг упоратися з необхідною подорожжю. Ніколи я не подумав би, що мої гастрольні дні закінчаться таким чином. Моя команда наразі вигадує ідеї, де я зможу виступати, не мандруючи з міста в місто і з країни в країну», — зазначив Осборн.

Наприкінці заяви, оприлюдненої в Інстаграм, Оззі подякував найближчим людям і відданим фанатам за любов і підтримку.

«Я хочу подякувати моїй сім'ї... моїй групі... моїй команді... моїм давнім друзям, І, звичайно ж, моїм шанувальникам за їхню нескінченну відданість і підтримку, а також за те, що вони дали мені життя, якого я ніколи не мріяв би мати. Я люблю всіх вас ... », — написав рок-музикант.