Американська та канадська акторка Памела Андерсон, яка шість разів виходила заміж і скільки ж розлучалася, зізналася, що була закохана лише в одного чоловіка.

У своїх мемуарах «З любов'ю, Памела» 55-річна зірка серіалу «Рятувальники Малібу» заявила, що справжні любовні почуття мала тільки до музиканта Томмі Лі.

«Ми просто хотіли мати дітей і бути разом назавжди. Мої стосунки з Томмі, можливо, були єдиним разом, коли я була по-справжньому закохана», — розповіла Андерсон.

Наприкінці 90-х хтось викрав секс-відео пари та злив у Мережу. За словами моделі, цей скандал зіпсував її з Томмі стосунки і призвів до розлучення.

«Це зруйнувало життя, починаючи з наших стосунків — і непростимо, що люди й донині думають, що можуть отримати вигоду з такого жахливого досвіду, не кажучи вже про злочин», — пише Памела у своїх мемуарах.[/citate]]

Нагадаємо, що ударник Томмі Лі був першим чоловіком Андерсон. Також знаменитість була одружена з музикантом Кідом Роком, з продюсером Ріком Соломоном (двічі), продюсером Джоном Пітерсом і тілоохоронцем Деном Гейтерсом.

Раніше ми писали, що Джеремі Реннера виписали з лікарні після моторошної аварії.