Українська співачка Оля Полякова та ведуча Маша Єфросиніна у новому випуску "Дорослих дівчаток" висловилися з приводу співачки, яку засуджують за лицемірство. Хоч імені вони не назвали, але користувачі в коментарях одразу зрозуміли: йдеться про Злату Огневич.

Єфросиніна згадала, коли їх з Поляковою цькували за мовне питання, Огневич "дуже класно з цієї теми хайповала" і сказала, що зіркові подруги поїхали. На що Полякова відповіла: "Я знаю, що вона сказала. "Добре, що дали нам видихнути".

Теледіва зазначила, що, незважаючи на хейт, Огневич щоразу при виході нової пісні чи кліпу просить її розмістити анонс.

"Я ігнорую, тому що думаю, ну у тебе, напевно, клепки немає. Ти мене всюди срешеш, і тут ти думаєш, що у мене немає очей і я зараз говоритиму "яка класна пісня", хоча пісня гівно," - заявила Марія.

Полякова додала: "Як і всі пісні в неї".

Також Єфросиніна додала, що перед народним голосуванням, де українці обирали трійку журі на Нацвідбір на Євробачення-2023, співачка знову до неї звернулася.

"А нещодавно вона мені пише... Не Джамала, не The HARDKISS, а вона – ця співачка. "Будь ласка, попроси свою аудиторію, щоб вони за мене проголосували, як за члена журі на "Євробачення". І я думаю, що це вже вищий пілотаж", - зазначила Марія, на що Ольга додала, що думає, що та "просто сіронула та забула".

Зазначимо, що в липні Злата Огневич справді висловилася проти Полякової та Єфросиніної в Інстаграмі: "Бачу, як поїхали до бійців із концертами зірки, які були майже пів року за кордоном. Як кажуть – краще пізно, ніж ніколи. Дякую, що дали нам відпочити. Сарказм".

Раніше ми писали, чому Оля Полякова колись ображалася на Машу Єфросиніну і навіть не хотіла до неї йти на інтерв'ю.