28-річний репер Takeoff, справжнє ім'я Кіршник Харі Болл, трагічно помер рано вранці у вівторок, 1 листопада, у Х'юстоні, штат Техас. Учасник Реп-групи Migos разом зі своїми родичами, а також іншими членами групи - дядьком Quavo та двоюрідним братом Offset, який одружений на знаменитій співачці Cardi B, був на вечірці і грав у кістки, коли спалахнула сварка та пролунали постріли.

Читайте також: Развода не будет: Карди Би застали за поцелуями с бывшим мужем Offset

Як повідомляє TMZ , близько 2:30 за місцевим часом у поліцію надійшов дзвінок про чоловіка, який був застрелений у 810 Billiards & Bowling у Х'юстоні. Реп-виконавця було застрелено та оголошено мертвим на місці події.

Читайте також: Cardi B выиграла иск о клевете против известного блогера

Повідомляється, що Quavo не постраждав, але двох чоловіків було відправлено до лікарні, стан яких поки невідомий. На приватній вечірці було близько 40-50 осіб. Невідомо, що спричинило стрілянину.

Зазначимо, MIGOS — група американських реперів, яка вперше стала популярною приблизно в 2013 році. Членами групи були три репера Takeoff, Quavo і Offset. Вони також мають родинні зв'язки. Тріо почало займатися музикою разом на початку 2000-х, випустивши свій перший мікстейп у 2011 році.

Читайте також: Певица Cardi B стала мамой во второй раз

Протягом двох років у групи був рейтинговий сингл Versace. Незабаром вони почали співпрацювати з кількома відомими хіп-хоп виконавцями, включаючи Young Thug та Lil Uzi Vert.

Станом на 2022 рік Migos, схоже, розпалися – кожен артист випускав сольні роботи до раптової смерті Takeoff.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: