Відомий хореограф, співак та ведучий Дмитро Коляденко у новому інтерв'ю для програми «33 питання» на ютуб-каналі «Люкс ФМ» відверто розповів про спільне життя з Народною артисткою України Іриною Білик. Пара була у цивільному шлюбі у 2003-2006 роках.

Читайте також: Могилевська на новому відео засвітила прийомних доньок

Коляденко назвав екскохану «королевого сексу» і заявив, що в його особистому рейтингу партнерок Білик на лідерській позиції. За словами танцюриста, Ірина у ліжку «за трьох».

«Ірина — королева сексу. Вона за трьох і в кадрі, і в постелі. Вона найкраща. Я частенько думаю, як це все було круто. Можу сказати, що в моєму хіт-параді вона — це перше місце. Вона все про любов, про кохання, про стосунки. Вона дуже класна жінка», — поділився Дмитро.

Коли ведучий Женя Фешак поцікавився у Коляденка, де він мав найкращий інтим і з ким, хореограф згадав ще одну історію з Білик. Знаменитість зізнався, що одного разу займався сексом з Іриною в автобусі, коли там були інші пасажири.

«Це був Мерседес, автобус двоярусний, і там були люди, це гастролі. Ми були ззаду за шторкою і це було з Іриною. Я ж казав, що вона найкраща і вільна», — додав Коляденко.

Раніше ми писали, що Ірина Горова показала фото з весілля дочки з мусульманином.