Девід і Вікторія Бекгеми пролили світло на проблеми в подружньому житті. У вівторок 3-го жовтня вони завітали в Лондоні на прем'єру документального 4-серійного нетфліксівського проєкту про Девіда. Стрічка називається "Бекгем". У цьому мінісеріалі, зазначено в Daily Mail, й ішлося про ймовірну зраду футболіста в нульових. Тоді в таблоїдах снували повідомлення, що спортсмен зблизився зі своєю асистенткою Ребеккою Лус. Роман британець не підтвердив.  

"Ми протистояли одне одному, якщо бути чесним. Аж до Мадриду іноді здавалося, що ми проти всіх, але ми були разом, ми були пов’язані, ми мали одне одного. Одначе коли ми були в Іспанії, у нас теж не було відчуття, що ми були одне з одним. І це сумно. Я навіть не можу виказати, як це було важко. І як це вплинуло на мене", – відгукнулася про нестерпне минуле колишня "перчинка".

Читайте також: Голлі Беррі блиснула декольте в ефектній сукні й показала чоловіка

Долучившись до мадридського "Реалу", Девід перебрався до Іспанії й почувався "вельми вразливим і самотнім". Дружина із синами спершу залишалася в Британії. Пережитий у 23-річному віці бурхливий період він охрестив "безладом", під час котрого не міг їсти й спати.   

"Мені важко говорити про те, через що я пройшов, тому що це було вкрай екстремально. Уся країна мене ненавиділа", – мовив спортсмен.

Жахливе ставлення стало настільки потужним, що Девід не міг відвідувати туалет без нагляду: боявся нападу дорогою:

"Куди б я не прямував, мене щодня ображали. Іти вулицею й бачити, як люди дивляться на тебе в певний спосіб, плюють у тебе, ображають, підходять і кажуть те, що вони казали, це важко".

Девідові погрожували вбивством і робили опудала за його подобою.

"Це привернуло чимало уваги, чого я б ніколи нікому не побажав, не кажучи вже про своїх батьків, і я не можу собі цього пробачити. Це найважче, що сталося тоді. Мені тепер 47 років, і я досі мучу себе через це. Усередині це вбило мене", – додав Бекгем.

Навіть імовірна зраджена Вікторія, спостерігаючи за реакцією суспільства, почала уважати, що співвітчизники перегинають палицю.

"Я досі хочу вбити цих людей [за те, як вони з ним поводилися]", – поділилася вона.

Читайте також: Марічка Падалко знялася з дітьми й чоловіком на природі, але не показала його

Інтимна історія, котру підтвердила Ребекка, тривалий час майоріла в ЗМІ. Вікторія зрештою переїхала з нащадками до обранця, і в Мадриді народився їхній третій син. І хоча преса неодноразово розлучала пару, 4-го липня 2024-го їхньому шлюбу виповниться чверть сторіччя. 

Раніше ми писали про серіали жовтня, які не можна проґавити. Серед них – і стрічка про Девіда Бекгема.