Український екстрасенс Макс Гордєєв в інтерв'ю Славі Дьоміну на YouTube розкрив причину розлучення Наді Дорофєєвої та Дантеса. За його словами, зіркове подружжя розлучилося через груповий секс.

«Не треба було практикувати сексуальні ігри вчотирьох. Я серйозно кажу, груповуха не призводить ні до чого доброго», – заявив Гордєєв.

Читайте також: Дантес рассекретил, как разделит с Дорофеевой имущество после развода

Експерт стверджує, що пара практикувала різні методики разом із сім'єю Михайла та Даші Кацуріних. Зрештою і вийшов обмін партнерами. Також він додав, що в цьому немає нічого поганого, але результат у такому разі передбачуваний — жодна з новостворених пар не буде разом у майбутньому.

«Я подивився на ситуацію і потім мені казали: «Реально, звідки ти знаєш?». Я реально говорю, що там люди спробували груповушку... Ось таке спілкування між собою розвиває якийсь контакт однозначно. Тому такий відпочинок разом рано чи пізно до чогось призведе. Але ці парубки дуже схожі між собою. Енергетично», — додав екстрасенс.

Читайте також: Надя Дорофєєва показала фото з новим бойфрендом

Також Гордєєв зазначив, що пари жили в одному номері, коли відпочивали, тому Дорофєєва закохалася в Кацуріна, а Дантес у Кацуріну. Але він на 100% відчуває відсутність майбутнього в обох пар і заявив, що є ймовірність возз'єднання Дантеса та Дорофєєвої.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: