Українська виконавиця Надя Дорофєєва розповіла про сварку з другим чоловіком Михайлом Кацуріним, завдяки якій вони створили один із нових хітів. На своїй сторінці в інстаграмі артистка анонсувала 26 вересня вихід альбому, до треклисту якого увійшла композиція «Гість».

Читайте також: На Майлі Сайрус подали до суду після звинувачень у плагіаті

«Мій перший повноформатний альбом виходить 26 вересня. Я не знаю, хто і що саме від нього очікує, скажу лиш те, що він створювався в дуже складний, найтяжчий період мого життя, у найтяжчий для кожного українця. Період зламу, страху та великої віри в те,що добро переможе темряву», — почала вона піст.

За словами Наді, після невеликого конфлікту ресторатор узяв маленьку гітару, яку їм на весілля подарував друг Мітя, та написав куплет нової пісні. Він прийшов до сусідньої кімнати до зіркової дружини і запропонував послухати. Після цього Надя зазначила, що це композиція про її дорослішання.

До своєї розповіді знаменитість додала чорно-біле фото з весілля, знімок гітари та записки від друга, а також відео, зняті під час роботи над хітом.

«Памʼятаю, як ми прийшли додому і посварились через щось. Міша сів і почав писати куплет, граючи на гітарі, яку нам на весілля подарував наш друг Мітя . Ця гітара 1955 року куплена в Америці. Разом із власником вона пройшла війну, а потім цей чоловік заповів її онукові , який через роки її продав , а гроші вклав в якийсь свій стартап. Мітя придбав її і зробив нам такий нереальний подарунок (лист від нього додала в карусель). Отже… Я сиділа в сусідній кімнаті, уважно слухала і не заважала. Потім він зайшов до мене і зіграв куплет і я зрозуміла , що ця пісня — про моє дорослішання, про те, що я відчувала на той момент:

"Де я можу приховати свої біль та злість"

"Наше життя — це міст, освітлений серцями, всіх тих, кого кохали"

"Як навчитися літати, коли ти на дні"

Це не чергова розважальна пісня. Це роздуми про ЖИТТЯ. Визнаю — це пісня, після якої на душі залишається сумний осад. Але такий час, вибачте…»— поділилася Дорофєєва.

Раніше ми писали, що відома ведуча зробила операцію зі зменшення грудей.