Українська виконавиця та акторка Анна Трінчер зізналася, чи намагався її колишній чоловік-блогер Олександр Волошин повернути її. У новому випуску ютуб-шоу «Перепрошую» 22-річна артистка розсекретила, що напередодні офіційного оголошення про розрив та її інтерв'ю для Маші Єфросініної Волошин пропонував поновити стосунки.

Читайте також: Зірка «Ліги сміху» Розовий засвітив шрам на голові після тяжкого поранення на фронті

Тринчер заявила, що на той момент вже остаточно прийняла рішення про розставання, тому Олександру не вдалося її відмовити від розлучення. Офіційно шлюб пари було розірвано у лютому цього року.

«За ніч до зйомок цього відео… Дві найважчі зйомки в моєму житті — з Машою Єфросиніною, тому що тема була, і з Сашою про розлучення. Це було в один день. І за 12 годин до цього до мене приїхав Саша і сказав: Давай же нах*й відмінемо і будемо разом. Я відчула вже себе щасливою за цей період, коли ми розсталися», — згадала вона.

Також Анна зізналася, що це не перший випадок, коли колишні кохані пропонували їй знову зійтись, проте вона жодного разу не погоджувалась. «Я сильно проти повернень до колишніх, тому що для мене вони існували в той проміжок часу, де вже не існує мене такої, якою я була в минулому», — наголосила зірка сцени.

Раніше ми писали, що Голлі Марі Комбс вперше прокоментувала смерть подруги Шеннен Догерті.