Відомий український письменник, музикант та громадський діяч Сергій Жадан, який нещодавно став військовослужбовцем, прокоментував нові чутки про його особисте життя. Анонімний телеграм-канал Harley Quinn та блогер-пліткар Богдан Беспалов поширили інформацію про те, що 49-річний фронтмен гурту «Жадан і собаки» та автор романів «Депеш Мод» та «Ворошиловград» після розставання з 31-річною співачкою Христиною Соловій закрутив роман із депутаткою.

Читайте також: Вєрка Сердючка відмовилася виступати на Atlas United 2024: у чому причина

Новою обраницею Сергія нібито стала 34-річна нардепка від партії «Голос» Соломія Бобровська, яка з жовтня 2022 року входить до складу парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. У соцмережах можна знайти кілька спільних фотографій поета та політикині з публічних заходів.

Увечері, 26 червня, Жадан висловився про припущення ЗМІ про його любовні почуття до Бобровської. У короткому дописі у фейсбук письменник заявив, що все найцікавіше про своє життя дізнається з преси.

«Мушу визнати, що про все найцікавіше в своєму житті я дізнався завдяки вітчизняній журналістиці», — написав він, тим самим спростувавши чутки.

Жадан відповів на чутки про роман із Бобровською facebook.com/serhiy.zhadan

Раніше ми писали, що Інна та Тимур Мірошниченко показали перше відео з прийомною дочкою.